Campanii

Dincolo de programele pe care le derulăm pe tot parcursul anului școlar, organizăm punctual acțiuni care fac copilăria mai frumoasă. Moș Crăciun nu mai lipsește, iar în excursii pot să meargă toți copiii.

Spiridusii2022 intro

Spiridușii lui Moș Crăciun

Dintre toate lucrurile, unui copil îi este permis să viseze. Iar în decembrie, totul pare posibil. Moș Crăciun are o putere magică, doar a lui, prin care face ca dorințele să se întâmple, indiferent dacă ele par sau nu posibile.

Am aflat în decursul anilor că în coloșii de sticlă și oțel, în care își au sediul companiile, sunt zeci de spiriduși care așteaptă scrisorile copiilor, pentru a face aburul dorințelor să prindă contur.

Nu cred că putem ajuta mai simplu de atât.

În fiecare an în noiembrie, invităm companiile să ni se alăture în efortul de a face sărbătorile copiilor mai frumoase. În decembrie, mergem împreună să ducem copiilor cadourile și să le citim chipurile fericite când dorințele lor s-au împlinit.

Dacă vrei să te implici, scrie-ne pe adresa ne.pasă@eduact.ro.

20222023
Muzeulceasului intro

Excursii tematice

Învățarea nu se face numai pe băncile școlii.

Experiențele reprezintă una dintre cele mai bogate metode de a învăța și de a înțelege. În fiecare an căutăm parteneri care să înțeleagă privilegiul de a vizita un muzeu, o grădina zoologică, de a merge la un loc de joacă – activități care nu sunt în obiceiul familiilor din care provin elevii înscriși în programele noastre.

Pentru ei, orice ieșire din rutina cotidiană înseamnă o amprentă puternică în mecanismele de formare a structurii personalității lor.
Dincolo de educația non-formală pe care o aducem în universul lor școlar, excursiile sunt modalități de a vedea lumea cu alți ochi.

Dacă vrei să te implici, scrie-ne pe adresa ne.pasa@eduact.ro.

Muzeul ceasului