Corporate

Pe parcursul unui an, orice companie poate susține proiectul prin:

  • Campanii de redirecționare 3,5% din impozitul pe venit al angajaților în intervalul februarie-mai
  • Activități de voluntariat în comunitate
  • Teambuilding-uri în comunitățile în care activăm
  • Donații pentru susținerea activităților EduAct prin campanii de activare interne
  • Direcționarea a 20% din impozitul pe profit al companiei, în luna decembrie

Pe parcusul anului școlar, în intervalul septembrie – iunie, derulăm ateliere săptămânale de educație non-formală pentru cei 100 copii care învață în școală.

Fie că ești hotărât să ne susții, ai nevoie de mai multe informații sau cauți idei CSR creative de activare a echipei tale, suntem aici pentru tine.

Ne poți scrie pe adresa ne.pasa@eduact.ro sau ne poți suna la numărul de telefon 0751171119.

Nu cred că am auzit în ultimul timp companie care să nu facă acțiuni de responsabilitate socială. Iar asta ne da speranțe că împreună putem schimba ceva.

Am ajuns să importăm forță de muncă, dar nu investim în educație. Educarea celor care acum sunt jos înseamnă forța de muncă de mâine. Putem alege să avem asistați sociali sau să evoluăm împreună.

Compania ta poate alege să susțină educația timpurie, pentru a pregăti mințile copiilor să evolueze și să își depășească condiția.

CÂTEVA MINUTE AJUTĂ MULȚI COPII

Direcționează din impozit

20% din impozitul pe profit

Direcționare retroactivă

Dacă în 2023 compania ta a plătit impozitul pe profit, dar nu a direcționat integral cei 20%, poți depune la ANAF Formularul 177, însoțit de contractul de sponsorizare, iar ANAF va direcționa sumele către noi în termen de 45 de zile.

Completezi ➡️ Descarci ➡️ Semnezi ➡️ Trimiți la:

„Sustenabilitatea, egalitatea socială și mediul sunt acum probleme de business. Liderii companiilor nu pot să se bazeze doar pe guvern să le rezolve.”

Peter Senge