Curtea școlii nu trebuie să fie un vis

Imaginează-ți un sat mic, înconjurat de un câmp mare. O școală mică, modestă, cu doar două Săli de clasă. Curtea școlii? Un loc neamenajat, lipsit de viață, unde copiii nu au unde să se joace, să exploreze sau să își imagineze.

Acum, imaginează-ți aceeași școală, dar cu o curte transformată. Copacii se înalță spre cer, oferind umbră în zilele călduroase. Florile colorate înfloresc, aducând bucurie și viață în spațiul școlii. Copiii râd și se joacă pe gazonul verde, respirând aer curat și învățând prin joacă. Un teren de sport și loc de joacă, cu tobogan, leagăne și loc de cățărare.

Am început să lucrăm cu copiii din școala din Dorobanțu acum doi ani. Pentru noi, ei sunt “Eroi din viitor”. Pe unii dintre ei îi cunoaștem bine și ne îmbrățișează de fiecare dată când ne văd. Unora le știm și problemele. Dar cel mai mult admiram la ei puterea de a zâmbi și de a fi fericiți orice ar fi.

Copilăria lor merită mai mult. Ei merită să aibă un spațiu în care să se dezvolte frumos și care să le deschidă mintea.

Și nu este imposibil. Cu ajutorul tău, putem transforma curtea școlii din satul nostru vulnerabil din punct de vedere educațional într-o oază verde care va inspira și va educa elevii.

Cum poți ajuta?

Donația ta, oricât de mică ar fi, poate face o diferență enormă. Cu banii tăi, putem planta copaci, amenaja spații verzi, instală echipamente de joacă și crea o curte verde care va inspira și va educa elevii pentru anii următori.

Nu doar donezi pentru o curte verde, ci investești în viitorul copiilor din satul nostru. Le oferi șansa de a învăța într-un mediu mai sănătos, mai fericit.

Dar dacă alegi să nu donezi bani, atunci donează măcar un like pe rețelele noastre sociale. Gestul tău duce munca noastră mai departe.

Fii parte din poveste! Donează astăzi și ajută-ne să transformăm curtea școlii într-o oază verde pentru educație!

Da-ne like pe:

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =