two-kids-using-laptop-during-lesson_329181-14224

Our Goal

Below is the progress of our charity campaign to support local projects related to ecology and human rights.

My Donations

Here you can view your donations made to support our projects.

Please verify your email to access your donation history.

Buletin Digital

Integrarea competențelor digitale în educația gimnazială dotează elevii cu instrumentele de care au nevoie pentru a prospera într-o lume condusă de tehnologie:
Abilități ale secolului 21: În era digitală actuală, competența în instrumente și tehnologii digitale este crucială pentru succesul în lumea modernă.
Pregătire pentru viitor: Piața muncii viitoare necesită o înțelegere solidă a instrumentelor și tehnologiilor digitale. Introducerea competențelor digitale pregătește elevii pentru peisajul profesional în continuă schimbare.
Gândire critică: Competențele digitale încurajează gândirea critică și rezolvarea problemelor. Elevii învață să analizeze informațiile, să evalueze sursele și să ia decizii informate într-un context digital.
Rezolvarea problemelor: Multe activități digitale implică rezolvarea de puzzle-uri, provocări de programare sau depistarea problemelor. Aceste sarcini stimulează abilitățile de gândire critică și de rezolvare a problemelor.
Creativitate și adaptabilitate: Pe măsură ce tehnologia evoluează rapid, competențele digitale îi ajută pe elevi să se adapteze eficient la noi instrumente și platforme.
Aplicare în lumea reală: Abilitățile digitale nu sunt relevante doar în sala de clasă, ci și în viața de zi cu zi. Gimnaziul este un moment crucial pentru a împărtăși abilități practice care vor fi benefice elevilor în afara școlii.

Un program sustinut de

Unicredit

Donation form

RON
Informații personale

Donează rapid și în siguranță cu Stripe.

Cum functionează: După ce apăsați pe butonul "Donează Acum", se va deschide o fereastră Stripe unde puteți realiza donația în mod sigur. Ulterior, veți fi redirecționat înapoi pe această pagină pentru a vă vedea chitanța.

Terms

Total donație: 25,00 RON