smiling-girl-classroom

Our Goal

Below is the progress of our charity campaign to support local projects related to ecology and human rights.

My Donations

Here you can view your donations made to support our projects.

Please verify your email to access your donation history.

Compas Vocațional

Elevii de liceu se află într-o etapă crucială în luarea deciziilor cu privire la viitorul lor.
Modulele de orientare în carieră le oferă informații valoroase despre diferite opțiuni de carieră, ajutându-i să ia decizii informate în concordanță cu interesele, abilitățile și aspirațiile lor.
Aceste module îi expun pe elevi la o gamă largă de posibilități de carieră pe care altfel nu le-ar fi luat în considerare. Îi ajută să exploreze diverse domenii, extinzându-și orizonturile dincolo de alegerile tradiționale.
Elevii învață despre aspectele practice ale diferitelor cariere, inclusiv responsabilitățile de serviciu, educația necesară, câștigurile potențiale și cererea de pe piața muncii. Aceste cunoștințe îi ajută să-și stabilească obiective și așteptări realiste.
Orientarea eficientă în carieră reduce probabilitatea ca elevii să urmeze cariere pentru care există o cerere limitată, minimizând potențialul de șomaj și contribuind la o economie mai stabilă.
Selecția liceelor în care sunt înscriși beneficiarii se bazează pe datele furnizate de Banca Mondială.

Donation form

RON
Personal Info

Donate quickly and securely with Stripe

How it works: A Stripe window will open after you click the Donate Now button where you can securely make your donation. You will then be brought back to this page to view your receipt.

Terms

Donation Total: 25,00 RON