Donează de Ziua Copilului, ca să dăruim 97 de experiențe care inspiră!

Imaginează-ți bucuria a 97 de copii care au ieșit prea puțin din satul lor, care ar vrea să descopere lumea și să afle mai multe despre ce le poate oferi viitorul, de fiecare dată întâlnesc oameni sau trăiesc experiențe care îi ajută să viseze la “ce-ar fi dacă…”. De Ziua Copilului, ne-am propus să le oferim o zi magică, plină de experiențe care să le aprindă imaginația și să le arate că viitorul le aparține, dacă muncesc și învață cu drag.

Cu sprijinul tău, îi putem duce la Destiny Park și la Romaero!

Destiny Park le va oferi o incursiune fascinantă în lumea meseriilor și au la dispoziție 43 de activități din toate domeniile: IT, medicină, industrie, mass-media, comerț, producție, sănătate, totul pentru ca cei mici să învețe, prin joacă, ce înseamnă să fii mare, să ai responsabilități și să-ți administrezi veniturile.
La Romaero, vor păși în culisele aviației, vor afla cum se construiesc avioane, cum arată hangarele, cât de importante sunt regulile în aviație și vor urca în avioane care au făcut istorie.

Aceste experiențe nu vor fi doar distractive, ci și educative. Copiii vor descoperi că pot avea o carieră de succes în domenii precum ingineria, aeronautică, astrofizica și multe altele. Ne dorim să îi inspirăm să învețe mai mult, să persevereze și să își urmeze visurile.

Dar pentru a face această zi posibilă, avem nevoie de ajutorul tău!

Orice donație, oricât de mică, ne va ajuta să le oferim copiilor o zi de neuitat.

Donați acum și fii erou pentru 97 de copii!

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − 5 =