Evenimente

Pentru EduAct, fiecare eveniment este o oportunitate extraordinară de a fi o voce pentru educația copiilor mai puțin avantajați. În luna decembrie 2022 ne-am alăturat, în calitate de beneficiar, inițiativei revistei Herwatch care, cu sprijinul Kultho, organizează o serie de cine dedicate femeilor în poziții de top management sau antreprenori, pentru care implicarea socială contează atât la nivel personal, cât și ca pilon de sustenabilitate în business. La fiecare cină, prezența femeilor invitate înseamnă pentru EduAct un vot de încredere. Această încredere o transformăm și o transferăm copiilor cu care lucrăm, prin intermediul activităților incluse în programa.

EduAct powered by Panasonic

Room12, 11 Decembrie 2023

Stronger Together. Fiecare cină poartă cu ea bucuria de a revedea femei pe care le apreciem atât de mult, nu doar prin rolurile pe care le ocupă, ci mai ales prin umanitatea lor.

Vezi galeria
HW 23 martie display 073

Kane, 22 Martie 2023

Prima cină la care EduAct a fost cauza socială a adus împreună 50 de femei pe care le apreciem, a căror companie ne onorează și pe care am avut ocazia să le aducem mai aproape de noi.

Vezi galeria
Pietre facute de copii EduAct

Kaiamo, 12 Decembrie 2022

A doua cină care a susținut EduAct a fost o oportunitate de a înțelege că este o amprentă a noastră, a tuturor, pe care o lăsăm în educația copiilor mai puțin norocoși.

Vezi galeria